Humanitarna akcija “za Vukašina”

HUMANITARNA AKCIJA “ZA VUKAŠINA”

Deca pomažu drugu iz klupe

Vukašin Popović, učenik trećeg razreda OŠ “Vasa Čarapić” iz Belog potoka, boluje od Dišenove mišićne distrofije već godinama.
Drugari iz njegovog odeljenja III/1 su pokrenuli humanitarnu akciju koja bi Vukašinu obezbedila finansijska sredstva za skupe mesečne terapije, fizioterapiju, aparat koji mu puno znači kao dodatna pomoć za jačanje mišića.
Akciji su se priključila sva deca iz sve tri škole iz Belog potoka, Zuca i Pinosave, roditelji, nastavnici, kompanije i organizacije i do sada su se organizovala takmičenja u trčanju, turniri u fudbalu, priredba dece iz škole, humanitarni bazar radova dece.

Sportsko-kulturne aktivnosti se realizuju od 11. aprila i sve je veći broj udruženja, klubova, organizacija i pojedinaca koji se priključuju i koji će izvesti predstave, koncerte, horske priredbe, fudbalske utakmice i sva prikupljena sredstva uplatiti za Vukašinovo lepše detinjstvo.

Pozivamo Vas da se priključite akciji, a uplatu možete izvršiti na broj računa 200-127368899-90 (Srđan Popović, Vukašinov tata).

Humanitarnu akciju “za Vukašina”, zasad su podržali:
Udruženje preduzetnika
Udruženje turističkih agencija

Twitter